Overheaddeuren | Gelamineerde houten spanten

Restaurant en terras te Cruquius

volledig te openen gevel.

What you see is what you get

Door industrieel materiaalgebruik en slimme detaillering is het mogelijk om een aansprekend horecapaviljoen te realiseren. Het ruwbouw=afbouw principe geeft het gebouw een loftachtige, eerlijke uitstraling. De constructie laat zich duidelijk aflezen. What you see is What you get. De vloer bestaat uit gevlinderd beton wat geen nabewerking behoeft.

Eigenschappen van het restaurant

  • Gelegen aan een doorgaande weg
  • Gelamineerde houten spanten
  • Gevlinderde betonvloer voorzien van vloerverwarming
  • Ca. 400m2 restaurant
  • Ca. 300m2 terras
Horecapaviljoen
interieur restaurant

Binnen en buiten

Bij een paviljoen dat op gebruikelijke wijze is gebouwd willen de bezoekers binnen zitten bij slecht weer en buiten zitten bij goed weer. Hierdoor is er steeds of binnen of buiten overcapaciteit. Bij dit paviljoen bestaat de zonzijde uit  geheel beglaasde overheaddeuren. Deze kunnen geheel of gedeeltelijk worden geopend naar gelang de weersomstandigheden. Hierdoor wordt op een mooie dag de binnenruimte ook buitenruimte en gaat bij slecht weer de buitenruimte niet ten koste van de vierkante meters binnenruimte.

Gebouw in een gebouw

Het gebouw bestaat uit een grote open ruimte met daarin een serviceblok waarin de keuken, toiletten, bar en installaties zijn ingepast. Op het blok is extra ruimte voor opslag.

interieur restaurant
Restaurant houten spanten

Partners:

Opdrachtgever: Beheer en Meer B.V.
Engineering: Pelser-Hartman
Stedenbouw: Elias Stedenbouw
Fotografie: Kirsten Heijlaerts

plattegrond restaurant horecapaviljoen met terras en glazen gevel