Strak ontwerp | Panoramische uitzicht | Robuuste uitstraling

Panorama Prefab vakantiebungalows

Als recreatiewoning of permanente woning

Uitzicht en beleving van de omgeving

De woning biedt over de gehele voorzijde een panoramisch uitzicht. De zijkanten en de achterkant zijn meer gesloten om plaatsing op vrijwel alle kavels mogelijk te maken, zonder dat de privacy in het gedrang komt. Het deels overdekte terras biedt voldoende plaats en kan elk moment van de dag ook schaduw leveren. Dit terras biedt genoeg ruimte om de kavel desgewenst als “wilde” en dus vrijwel onderhoudsvrije tuin uit te voeren. Door middel van verschuifbare shutters, kan de woning deels of geheel worden gevrijwaard van zoninstraling in het interieur.  De lange zichtlijn door de gehele prefab woning draagt bij aan de ruimtelijke beleving.

Eigenschappen van de woning

Zonwering shutters detail
Panorama prefab barbecue houtopslag

Fotografie: Kirsten Dingemans

Panorama Prefab

Vernieuwende vormgeving met een hoogwaardig materiaalgebruik. Een ontwerp, dat zich direct onderscheidt van de traditionele vakantiechalets die de markt biedt. Robuust materiaalgebruik zoals staal, hout en glas. Alle materialen zijn zodanig gekozen dit prefab bungalow praktisch vrij van onderhoud is.

Maatwerk vakantiebungalows

Iedere locatie is anders, iedere klant heeft specifieke wensen. We kunnen de woning eenvoudig aanpassen aan jouw wensen. Met kleine aanpassingen is de woning geschikt te maken voor permanente bewoning.

Prefab woning Panorama Prefab

Tot slot

Samenvatting

De ruime Panorama Prefab is een recreatiewoning inclusief gastenverblijf, met eigen badkamer. De grote raampartijen bieden een prachtig panoramisch uitzicht. Het strakke ontwerp en materiaalgebruik geeft de woning een robuuste uitstraling.

De Panorama Prefab is ook leverbaar als permanente woning met bijvoorbeeld een kantoor aan huis. Voor permanente bewoning kan met behulp van bijvoorbeeld zonnepanelen en een warmtepomp de energieprestatie worden verbeterd.

Bouwwijze en productietijd

Deze woning wordt geheel in de fabriek gebouwd. In twee losse delen wordt hij dan naar de uiteindelijke locatie getransporteerd. Daar kan in zeer korte tijd de montage plaatsvinden en kan het genieten beginnen!

De voorbereidingstijd bedraagt ca. 3 maanden. De plaatsing op locatie neemt slechts 1 week in beslag. We lichten onze ontwerpvisie en mogelijkheden graag toe in een vrijblijvend gesprek bij ons op kantoor.