Luxe recreatiewoningen van 70 m2 voor Vakantiepark Soof

Recreatiepark op de Utrechtse Heuvelrug

Recreatiegebied Kwintelooijen 

Bosrijke omgeving

De accommodaties bestaan uit een hoger en lager blok die versprongen t.o.v. elkaar geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een beschutte entree en een overdekt terras. Door de glazen hoek loopt binnen en buiten vloeiend in elkaar over. Het shutterscherm is verschuifbaar waardoor het een effectieve zonwering is. Ook kan het scherm voor het terras worden geschoven waarmee het terras extra beschut wordt tegen zon en/of wind. De accommodaties staan enigszins verhoogd op het maaiveld, het terrein kan hierdoor bosachtig blijven.

Vakantiepark Soof Rhenen

  • 53 luxe woningen van 70m2
  • 100 meter van natuurgebied Kwintelooijen
  • 6 personen, 3 slaapkamers, 2 badkamers
  • Vloer v.v. vloerverwarming
  • Kookeiland
  • gasvrij en energiezuinig
Recreatiewoning Utrechtse Heuvelrug

3 slaapkamers en 2 badkamers

Deze bungalows beschikken over 6 slaapplaatsen in een masterbedroom, volwaardige tweede slaapkamer en een bedstede. De masterbedroom beschikt over een eigen volwaardige badkamer. Er is een tweede compacte badkamer en nog een los toilet.

Zonnepanelen

De accommodaties worden voorzien van zonnepanelen en krijgen een gasvrije installatie. Door vloerverwarming wordt er zorggedragen voor extra comfort zonder de hinder van radiatoren.

Partners:

Opdrachtgever: De Thijmse Berg b.v.
Parkindeling: Elias Stedenbouw
Vakantiepark Soof b.v.

Kookeiland

De keuken heeft een centrale plek in deze recreatiewoning. In het eiland komt de inbouwapparatuur, de grote koelkast kan in een nis geplaatst worden.

 

Open houten gevel

De gevels zijn afgewerkt met horizontaal of verticaal geplaatste planken met een kleine tussenruimte. Het shutterscherm bestaat uit onder een hoek geplaatste lamellen zodat deze de zon van het glas af houden in de zomer. Het terras bestaat uit een hardhouten dek wat via de woonkamer toegankelijk is.