Jeroen Dingemans architect Den Bosch

“Ik wil ontwerpen maken die je raken. Met vloeiende overgangen tussen binnen en buiten. Een boeiende ruimtebeleving creëren, zonder een efficiënte indeling van de ruimte te verliezen. Ontwerpen met een nauwkeurige detaillering als puntje op de i.

“Onze huizen passen bij de bewoners, niet bij de norm. Ze zijn afgestemd op hun wensen en dromen, nu en in de toekomst. De woningen wijken op het eerste gezicht af van de standaard, maar voelen in het dagelijkse gebruik compleet normaal aan.

“Mijn concept ruwbouw = afbouw laat bouwmaterialen voor zichzelf spreken. Door constructieve delen zorgvuldig te kiezen, is er geen verdere afwerking nodig. Het robuuste uiterlijk van deze sprekende constructies geven het huis persoonlijkheid.”

Jeroen Dingemans

Over ons

Een eigen huis bouwen is een droom voor veel mensen. Dingemans Architectuur helpt deze droom te verwezenlijken. Wij maken een ontwerp op maat en staan je het hele proces bij, van schetsontwerp tot bouwbegeleiding.

Een huis bouw is geen aankoop, maar een proces. We laten op deze site daarom naast voltooide projecten ook werk in uitvoering zien. Op deze manier beleef je wat je als toekomstige opdrachtgever kunt verwachten.

Zoek je een ontwerp dat past bij jou en niet bij de norm? Een huis bedacht vanuit ruimtelijke beleving, dat rekening houdt met jouw toekomstplannen? Heb je een stuk grond en passen de voorbeelden hier binnen jouw smaak en budget? Neem dan direct contact op.

Dingemans Architectuur is een architectenbureau in Den Bosch gespecialiseerd in particuliere woningbouw en recreatiewoningen. Onze woningontwerpen omvatten nieuwbouwwoningen en het upgraden van verouderde woningen naar modern wooncomfort.

Onze verrassende ontwerpen ontstaan door origineel materiaalgebruik en slimme detaillering. We kiezen bewust voor economisch en ecologisch duurzaam met eerlijke materialen als riet, beton en staal.

Onze studio ligt nabij de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. We zitten op circa 15 minuten lopen vanaf het centraal station. Ons kantoor is uitstekend toegankelijk voor rolstoelgebruikers.